FORMACION INSTRUCTORES RISOTERAPIA INTEG

FORMACIÓ RISOTERÀPIA INTEGRATIVA

El curs consta d'una introducció teòrica dels conceptes que es desenvolupen de forma especialment pràctica i vivencial, constituint el grup de participants un espai per exposar, explorar i experimentar en un ambient de respecte i amb el seguiment proper de l'equip formador.

 

Aquesta formació està basada en un model més ampli i complet que la Risoteràpia bàsica.

 

A més de totes les dinàmiques i els exercicis propis d'aquest corrent que formen el nucli del curs, abordem també altres recursos tant per a la gestió del facilitador amb el grup com per completar i enriquir les pràctiques en els tallers.

 

En el camp de l'auto-gestió del facilitador tractem elements bàsics de comunicació, com estar davant del grup, nocions bàsiques d'auto-coneixement, gestió emocional, psicologia de l'Eneagrama, treball amb la veu.

 

En el grup d'altres eines, desenvolupem propostes de teatre creatiu, plantejament de pautes cognitives i aplicació d'humor blanc, ioga del riure, el genuí al Clown, ampliació de jocs i dinàmiques de grup.

 

D'aquesta manera, aquest aprenentatge ofereix una línia de treball bidireccional de l'interior de l'individu a la globalitat del grup com a preparació per atendre tant el desenvolupament d'una sessió de Risoteràpia com les necessitats del grup i les específiques dels seus participants.

Telèfon: 655 19 15 03

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon

2014 La Drecera. Barcelona